Medalie de argint pentru vasluianul Victor Viziteu, la un prestigios concurs international de culturism

0
Loading...

PE PODIUM… Vasluianul Victor Viziteu a obtinut medalia de argint la concursul de culturism Miami Pro Universe , care a avut loc pe 22 octombrie, în Marea Britanie. Victor a fost pe locul al doilea din peste 50 de concurenti, la categoria internationalã de sub 75 kg. Prin câstigarea acestui premiu, vasluianul a intrat într-un club extrem de select, al culturistilor profesionisti.

Victor Viziteu scrie istorie în lumea culturismului. Legitimat la C.S. Steel-Man Târgu Neamt, vasluianul a devenit, începând de duminicã, primul culturist profesionist din istoria acestui club. A reusit aceastã performantã dupã ce a fost premiat cu argint la Miami Pro Universe, un prestigios concurs international care a avut loc pe 22 octobrie, în Marea Britanie. ” A fost cel mai important concurs la care am participat pânã acum si sunt foarte multumit de medalia câstigatã. Nu a fost deloc usor, având în vedere cã au participat sportivi din toatã lumea. Numai la categoria mea au fost peste 50 de concurenti. Prin câstigarea locului doi am reusit sã fac trecerea de la amatori la profesionisti. Pe aceastã cale tin sã multumesc tuturor celor care au fost alãturi de mine”, ne-a declarat Victor. În aprilie 2018, toti detinãtorii cardurilor pro vor participa la Musclemania, în Las Vegas.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/medalie-de-argint-pentru-vasluianul-victor-viziteu-la-un-prestigios-concurs-international-de-culturism

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here