Un bărbat din comuna Roseţi, arestat preventiv pentru trafic de droguri

0
Loading...

22 iunie 2019, 16:44

Un bărbat, bănuit de trafic de droguri de risc, a fost prins în flagrant de poliţiştii specializaţi în Combaterea Criminalităţii Organizate din Călăraşi, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Poliţiştii au organizat şi realizat, pe 19 iunie, o acţiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Călăraşi, fiind depistată o persoană care avea asupra sa 25 de grame de cannabis şi un cântar de precizie.

În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză, a fost efectuată o percheziţie domiciliară pe raza localităţii Roseţi, judeţul Călăraşi, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate 250 de grame de cannabis, 1 telefon mobil, 1 cântar electronic, 27.000 de lei, 1.150 de euro şi 100 de lire sterline.

Astfel, în urma probelor administrate, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 20 iunie, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/un-barbat-comuna-roseti-arestat-preventiv-trafic-droguri-1_5d0e1bde892c0bb0c6aa43e5/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here