Prognoza meteo: Cum va fi vremea în prima zi de şcoală. Unde va ploua puternic şi în ce regiuni lovesc vijeliile

0
Loading...

7 septembrie 2019, 10:03

Vremea se încălzeşte de azi în toată ţara. În prima parte a zilei sunt posibile ploi slabe în est, la deal şi la munte.Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), duminică, maximele vor atinge 32 de grade în sudul şi centrul ţării.

În a doua parte a zilei de sâmbătă va ploua în vest, nord-vest şi în centru, dar căderile de precipitaşii vor fi scurte şi însoţite de descărcări electrice. Bântul va avea intensificări în Munţii Banatului. Maximele termice se vor încadra între 24 şi 32 de grade Celsius. La noapte mai sunt posibile ploi în averse în vestul şi centrul ţării. În rest, cerul va fi mai mult acoperit iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în Transilvania.

Duminică vremea se va menţine caldă în sudul şi centrul ţării, unde maximele vor ajunge la 32 de grade Celsius. Cerul va fi noros în vest, centru, la deal şi la munte unde sunt prognozate şi averse cu tunete şi fulgere. Vântul va avea intensificări pe crestele montane unde va atinge 80 km/h. Noaptea va fi una cu cer senin şi minime între 6 şi 20 de grade Celsius iar în Transilvania vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală vremea va fi caldă şi frumoasă în acest week-end. Temperatura aerului va ajunge la 30 de grade Celsius iar cerul va fi variabil, mai mult senin. Duminică vântul va sufla cu intensificări, iar spre seară este posibil să ploua slab. Minimele termice se vor încadra între 14 şi 16 grade Celsius. La începutul săptămânii viitoare vremea se menţine frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab.

Conform ANM, la malul mării vremea va fi frumoasă în acest week-end, cu cer mai mult senin şi vânt moderat. Temperatura aerului va ajunge la 28 de grade Celsius, iar nopţile vor fi calde cu minime de 20 de grade.

Vremea rămâne frumoasă şi la începutul săptămânii viitoare, când în sud temperaturile vor ajunge la 31 de grade Celsius. În vest, centru şi la munte va ploua în averse cu descărcări electrice. Cantităţile de apă pot fi însemnate iar vântul va avea intensificări în toate regiunile. Minimele nocturne se vor încadra între 11 şi 19 grade Celsius.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/prognoza-meteo-vremea-zi-scoala-ploua-puternic-regiuni-lovesc-vijeliile-1_5d73554d892c0bb0c65e4468/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here