Spectacolul „Thailanda” de la teatrul Nottara, ajunge pe malul Borcei

0
Loading...

27 septembrie 2019, 14:35

Teatrul Nottara prezintă miercuri, 2 octombrie, de la ora 19.00, la Călăraşi, piesa de teatru ”Thailanda” de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, regia Alexandru Jitea. Din distribuţie fac parte Andreea Măcelaru Şofron, Victoria Cociaş, Cristina Stoica Ivanciuc.

În Kifisiá, un cartier înstărit al Atenei, trei femei trecute de vârsta a doua discută despre iubire şi, în special, despre bărbaţii din viaţa lor. Pregătite să pornească într-o călătorie în Thailanda pentru a se elibera şi a deschide un nou drum în viaţă, Aleka, Fotini şi Maro sunt prinse în propriul trecut, luptându-se cu ele însele, dar şi cu ceilalţi. Călătoria este continuu amânată, fiindcă în viaţa lor dramele nu încetează să apară – chemate sau nu. Iar bărbaţii, deşi absenţi, îşi fac simţită prezenţa în chipuri nebănuite. O dramă în cheie comică, despre trei femei în pragul unei crize de nervi, visând la o călătorie ce le va schimba viaţa.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/spectacolul-thailanda-teatrul-nottara-ajunge-malul-borcei-1_5d8cb110892c0bb0c6fa419e/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here