VIDEO Ce au confiscat poliţiştii de la reţeaua de contrabandă cu tutun şi câţi bani s-au găsit la suspecţi

0
Loading...

2 octombrie 2019, 14:01

Aproximativ 22 de tone de tutun vrac, aproape o tonă de tutun prelucrat, mai multe dispozitive de prelucrare, zeci de aparate de injectat tutun şi instalaţii artizanale au fost ridicate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, în urma activităţilor investigative de ieri.

În cursul zilei de ieri, 1 octombrie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea direcţiei de profil din cadrul I.G.P.R. şi conducerea procurorilor de caz, au efectuat 69 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Călăraşi, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, la locuinţele unor persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun, precum şi la depozite şi la oficii poştale utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

Activităţile s-au desfăşurat în 4 dosare penale instrumentate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

În urma activităţilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 855 kg de tutun prelucrat, 22 de tone de tutun vrac, 13 dispozitive de prelucrare a tutunului, 24 de aparate de injectat tutun, 34 de instalaţii artizanale, 17.000 de tuburi goale de ţigarete, 750 de mandate poştale, 148.000 de lei, 1.400 de euro, mai multe înscrisuri, facturi fiscale, agende şi cartele S.I.M. În prezent, cercetările continuă pentru stabilirea şi tragerea la răspundere a persoanelor implicate, activităţile fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/video–confiscat-politistii-reteaua-contrabanda-tutun-bani-s-au-gasit-suspecti-1_5d94825d892c0bb0c62e9c2a/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here