Soţ şi soţie, găsiţi morţi în urma intoxicării cu monoxid de carbon

0
Loading...

26 octombrie 2019, 18:58

Un cuplu din satul Ţibirica, raionul Călăraşi, a fost găsit fără suflare sâmbătă, 26 octombrie, în jurul orei 10.00. Potrivit poliţiei, femeia avea 55 de ani, iar bărbatul 67 de ani. La faţa locului oamenii legii au stabilit că cei doi soţi au decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon de la soba defectă.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, Cristina Vicol, a declarat pentru IPN că trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost depistate de către o vecină, care ulterior a alertat poliţia.

Solicitat de IPN, primarul satului Ţibirica, Iacob Prascurov, a spus că bărbatul era cu dizabilitate, familia nu era vulnerabilă şi nu se afla în vizorul autorităţilor locale. Potrivit primarului, cel mai probabil familia nu a beneficiat de acele detectoare de fum, pe care autoritălile le-au instalat anterior în casele vârstnicilor şi ale familiilor vulnerabile din sat.

Sursa: http://adevarul.ro/moldova/social/sot-sotie-gasiti-morti-urma-intoxicarii-monoxid-carbon-1_5db46ce8892c0bb0c6f14d0a/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here