Bărbatul din Călăraşi care ar fi sechestrat şi agresat sexual doi copii instituţionalizaţi a fost arestat preventiv

0
Loading...

astăzi, 07:55

Bărbatul de 52 de ani din Călăraşi care ar fi sechestrat şi agresat sexual doi copii instituţionalizaţi, în locuinţa sa, dar şi într-un imobil din Capitală, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru lipsire de libertate şi de infracţiuni la viaţa sexuală.

Magistraţii judecătoriei Olteniţa au decis duminică, după audieri şi percheziţii, arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

”Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depistat, în cursul zilei de ieri, 25 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzăreşti, judeţul Călăraşi, care este principalul suspect în cazul unui dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate şi de infracţiuni la viaţa sexuala”, a anunţat sâmbătă IPJ Călăraşi.

Pe baza informaţiilor de la Poliţia Capitalei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat în locuinţa bărbatului un minor şi la o adresă din Bucureşti un alt minor, ambii instituţionalizaţi, despre care, din primele verificări, există indicii ca ar fi victime ale celui în cauză.

Unul dintre copiii agresaţi, un băiat de 16 ani, a fost găsit la locuinţa bărbatului, din Călăraşi, iar celălalt copil, în vârstă de 13 ani, a fost găsit încuiat în boxa unui bloc din cartierul Dristor, din Capitală.

Cercetările continuă cu suspectul în stare de reţinere.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/barbatul-din-calarasi-care-ar-fi-sechestrat-si-agresat-sexual-doi-copii-institutionalizati-a-fost-arestat-preventiv-1922405527112019100719153445

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here