Peste 4.000 de elevi, afectaţi de suspendarea cursurilor. Grădiniţa nr.4 din Olteniţa rămâne închisă

0
Loading...

30 ianuarie 2020, 14:02

Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 4.048 de elevi, informează joi Ministerul Educaţiei. În judeţul Călăraşi, grădiniţa nr. 4 din Olteniţa a trimis copiii acasă din cauza mai multor cazuri de îmbolnăvire.

Conform sursei citate, această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi. Măsura de suspendare a cursurilor a fost luată în localităţi din 9 judeţe şi municipiul Bucureşti.

Astfel, în judeţul Argeş o unitate de învăţământ este închisă integral; în Bucureşti sunt 50 de unităţi şcolare închise parţial; în Călăraşi – una închisă parţial; în judeţul Cluj – 2 unităţi de învăţământ închise parţial; în judeţul Giurgiu – una închisă parţial; în judeţul Iaşi – o unitate de învăţământ închisă integral; în Ilfov – una închisă parţial; în Olt – o unitate închisă parţial; în judeţul Suceava – o unitate şcolară închisă parţial, iar în judeţul Tulcea – una închisă integral.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/peste-4000-elevi-afectati-suspendarea-cursurilor-gradinita-nr4-oltenita-ramane-inchisa-1_5e32c31c5163ec427199615c/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here