Un marinar dat dispărut, căutat de 8 zile de echipaje ISU în apele Dunării

0
Loading...

31 ianuarie 2020, 12:14

Un marinar care a dispărut în urmă cu 8 zile în apele Dunării este căutat de echipajele ISU Călăraşi, la solicitarea colegilor din Constanţa. Militarii din cadrul Gărzii de Intervenţie Borcea au efectuat în acestă săptămână mai multe misiuni de căutare a unui bărbat despre care se presupune că s-ar fi înecat în data de 23 ianuarie.

La solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pe parcursul acestei săptămâni, un echipaj de intervenţie destinat misiunilor de căutare salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Borcea a intervenit cu o barcă pneumatică pentru căutarea unui marinar, despre care există informaţii că în data de23 ianuarie, în jurul orei 22.30, a căzut în Dunăre, la km fluvial 347-500 metri, în dreptul localităţii Izvoarele din judeţul Constanţa.

„Conform solicitării colegilor pompieri constănţeni, echipajul de căutare salvare din cadrul Gărzii de Intevenţie Borcea a efectuat misiuni de căutare pe braţul Borcea, în aval de km fluvial 68, pe parcursul mai multor zile din această săptămână. Concomitent, pe braţul Bala, echipaje ale Gărzii de Coastă au efectuat misiuni de căutare a aceluiaşi bărbat dispărut, iar pe fluviul Dunărea s-au efectuat operaţiuni asemănătoare de către echipaje specializate destinate misiunilor de căutare în mediul acvatic ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa. Căutările vor fi continuate până la găsirea bărbatului dispărut în apa fluviului Dunărea”, a explicat plt.adj. Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/un-marinar-dat-disparut-cautat-8-zile-echipaje-isu-apele-dunarii-1_5e33fd1c5163ec4271a0c839/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here