Sărbătoarea primăverii, organizată pe 12 martie la sala Barbu Ştirbei

0
Loading...

18 februarie 2020, 17:05

Primăvara va fi sărbătorită şi în acest an prin talentul şi entuziasmul elevilor călărăşeni care se vor alinia la startul celei de-a VIII-a ediţii a festivalului-concurs “Câştigă pentru şcoala ta!”. Spectacolul este organizat de Primăria Municipiului Călăraşi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Casa Corpului Didactic şi Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie.

Pe 12 Martie, aproximativ 350 de elevi din municipiul Călăraşi ne vor încânta cu momente artistice pe scena Sălii de spectacol Barbu Ştirbei. Trofeul ediţiei din acest an vine însoţit de un premiu în bani, la fel ca şi participarea fiecărei şcoli, potrivit regulamentului fiecare şcoală urmând să facă achiziţii pentru dotări necesare activităţilor educative. Fiecare copil va pleca acasă cu o amintire din partea Primăriei Municipiului Călăraşi, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/sarbatoarea-primaverii-organizata-12-martie-sala-barbu-Stirbei-1_5e4bfc305163ec4271357126/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here