-5 C
Călăraşi
marți, 19 ianuarie, 2021

Campanie de prevenire a furturilor din locuinţe, ce sunt sfătuiţi oamenii să facă

21 februarie 2020, 13:19

Poliţiştii de prevenire i-au învăţat pe călărăşeni cum să prevină furturile din locuinţe. Oamenii legii au avut întâlniri cu elevii din licee, cu cetăţenii la Virtual Reality Studio, unde au luat parte la o activitate de prevenire a furturilor din locuinţe, precum şi cu persoanele vârstnice la Clubul pensionarilor din Călăraşi.

În cadrul întâlnirilor au fost purtate discuţii cu privire la principalele măsuri de prevenire a furturilor din locuinţe, despre factorii favorizanţi, despre cele mai sigure sisteme de securitate şi au distribuit materiale informative pe această temă. Poliţiştii au folosit ochelari VR, o tehnologie de ultimă generaţie, care îi expun pe utilizatori unei experienţe virtuale ce are corespondent în realitate. Astfel, cetăţenii consiliaţi de poliţiştii de prevenire au avut ocazia de a se transpune în martori pasivi la un furt din locuinţă, înţelegând astfel modul de acţiune al infractorilor.

Pentru reducerea numărului de infracţiuni de furt, Poliţia vă recomandă:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/campanie-prevenire-furturilor-locuinte-sfatuiti-oamenii-faca-1_5e4fbbe65163ec42714d2d26/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus