Peste 100 de locuri de cazare în centrele de carantină. Niciun caz de infecţie cu COVID-19 la Călăraşi

0
Loading...

17 martie 2020, 15:17

Peste 100 locuri de cazare în cele 5 centre de carantină sunt asigurate pentru persoanele care necesită izolare. Prefectura Călăraşi a anunţat marţi că în acest moment 216 persoane sunt izolate la domiciliu. Niciun caz de infecţie cu COVID-19 nu a fost înregistrat în judeţul Călăraşi.

“Vă facem cunoscut faptul că astăzi se împlinesc trei săptămâni de la adoptarea primelor măsuri de limitare a răspândirii epidemiei de coronavirus COVID-19 şi vă putem informa la acest moment, că pe teritoriul judeţului Călăraşi nu am înregistrat nicio persoană infectată cu COVID-19.

Mulţumim pe această cale cetăţenilor judeţului Călăraşi care au înţeles importanţa respectării măsurilor transmise şi care cu responsabilitate s-au conformat, fapt ce a condus la neînregistrarea niciunei situaţii care să impună sancţiuni contravenţionale sau penale.

În sprijinul dumneavoastră vă facem cunoscut că, începând cu data de 17 martie, au fost luate unele măsuri în ceea ce priveşte serviciile Biroului Apostilă, Serviciul Public Comunitar regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor şi Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte şi pentru care cei interesaţi pot lua informaţii de pe site-ul Instituţiei Prefectului judeţului Călăraşi sau de pe site-urile serviciilor nominalizate anterior”, au transmis reprezentanţii Primăriei.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/peste-100-locuri-cazare-centrele-carantina-niciun-caz-infectie-covid-19-calarasi-1_5e70cc215163ec4271fe9698/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here