-1.5 C
Călăraşi
joi, 28 ianuarie, 2021

Călăraşi: O persoană revenită din Marea Britanie este cercetată pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu. Ulterior, a fost confirmată cu Covid-19

astăzi, 22:35

O persoană revenită din Marea Britanie, în judeţul Călăraşi, este cercetat penal pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu, bărbatul mergând la sediul unei societăţi comerciale, unde s-a întâlnit cu cel puţin cinci persoane. Ulterior, el a fost testat pentru coronavirus, fiind infectat cu Covid-19.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pe data de 17 martie, o persoană care s-a întors în România, din Marea Britanie prezenta simptome de coronavirus şi s-a izolat la domiciliu. Pe data de 18 martie a încălcat această măsură şi a mers la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Călăraşi, unde a luat contact cu cel puţin alte cinci persoane.

Tot pe 18 martie, persoana respectivă a fost internată la Spitalul Judeţean Călăraşi, iar pe 20 martie au fost finalizate analizele, confirmându-se că este infectată cu Covid-19.

Persoana respectivă este cercetată penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Sursa: https://www.news.ro/social/calarasi-o-persoana-revenita-din-marea-britanie-este-cercetata-pentru-ca-nu-a-respectat-izolarea-la-domiciliu-ulterior-a-fost-confirmata-cu-covid-19-1922403520002020032219310553

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus