Apel la solidaritate. Unde pot suna cei care doresc să facă donaţii în lupta cu COVID-19

0
Loading...

26 martie 2020, 13:01

Solidaritatea poate fi cea mai bună cale pentru a face faţă acestui virus. Cadrele medicale şi forţele de ordine au nevoie în permanenţă de produse de protecţie, materialele biocide sunt şi ele greu de găsit, iar orice ajutor din partea antreprenorilor călărăşeni poate fi o gură de oxigen. Primăria Călăraşi face apel la patronii de firme care pot oferi donaţii în această situaţie critică.

Implicarea fiecărei firme poate face diferenţa între a ne uita pasiv la situaţie şi a putea face efectiv ceva prin orice fel de ajutor, iar aici vorbim fie de implicare financiară, fie prin donaţii destinate achiziţionării echipamentelor de protecţie (măşti, mănuşi, dezinfectanţi şi aparatură).

Puteţi alege ca ajutorul dumneavoastră să se concretizeze în:

Donaţii în conturile ONG-urilor care se ocupă de combaterea răspândirii infecţiei cu Coronavirus

Donaţii de echipamente de protecţie şi biocide

Donaţii de alimente neperisabile pentru bătrâni şi persoane defavorizate care se află în situaţii deosebite

Donaţii de medicamente

Orice fel de ajutor care poate fi util în actualul context epidemiologic.

Primăria Municipiului Călăraşi vă stă la dispoziţie la numărul de telefon 0720 80 00 02 unde puteţi suna de luni până vineri, între orele 8.00-16.30, pentru a obţine informaţii referitoare la eventualele donaţii pe care le puteţi face.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/apel-solidaritate-suna-cei-doresc-faca-donatii-lupta-covid-19-1_5e7c8ac65163ec42713410af/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here