-1.5 C
Călăraşi
joi, 28 ianuarie, 2021

Comunicat de presă – Infotrafic

2020-03-30 07:42:02

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme privind fluenţa traficului pe arterele principale.

În perioada 24 martie – 3 aprilie 2020, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 115, în zona municipiului Piteşti (judeţul Argeş), traficul rutier se restricţionează pe banda numărul doi şi jumătate din prima bandă pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie ale podului. Circulaţia se desfăşoară pe banda de urgenţă şi pe jumătate din prima bandă.

Pe sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, din cauza surpării suprafeţei carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Amintim că din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa s-a închis nodul rutier de la km 15, ieşirea spre Cernica. Accesul către localităţile Cernica şi Bălăceanca se va face prin şoseaua de centură a Capitalei.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localităţile Brăneşti (judeţul Ilfov) şi Fundulea (judeţul Călăraşi), circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/03/30/comunicat-de-presa-infotrafic–476527

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus