1.1 C
Călăraşi
joi, 28 ianuarie, 2021

Comunicat de presă – Infotrafic

2020-04-01 07:21:41

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 7:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeaza ca, la aceasta ora, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrazi cu circulaţia întrerupta ca efect al manifestarilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe autostrazile A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea se circula în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind buna, fara precipitaţii sau intensificari ale vântului. Valorile de trafic sunt reduse, nefiind instituite momentan filtre care sa determine aglomeraţie.

Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti prezinta şi porţiuni cu carosabil umed, vizibilitatea fiind buna, cu valori de trafic scazute.

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt sistate manevrele în portul Constanţa Sud-Agigea (fluvial).

În perioada 24 martie – 3 aprilie 2020, pe sensul catre Bucureşti al autostrazii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 115, localitatea Piteşti, judeţul Argeş, traficul rutier se restricţioneaza pe banda numarul doi şi jumatate din prima banda pentru a permite efectuarea unor lucrari de reparaţii la rosturile de dilataţie ale podului. Circulaţia se desfaşoara pe banda de urgenţa şi pe jumatate din prima banda.

Pe sensul catre Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localitaţii Câineni, judeţul Vâlcea, din cauza surparii suprafeţei carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circula pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Din cauza lucrarilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul catre Capitala al autostrazii A2 Bucureşti – Constanţa, s-a închis nodul rutier de la km 15, ieşirea spre Cernica. Accesul catre localitaţile Cernica şi Balaceanca se va face prin DNCB.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitaţile Braneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Calaraşi, circulaţia rutiera este întrerupta pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfaşoara pe calea nr. 2 (sensul catre Capitala), pe câte o banda pentru fiecare direcţie.

Recomandam conducatorilor auto care nu pot ramâne acasa în aceste zile sa ruleze cu prudenta sporita, sa pastreze distanta regulamentara între vehicule si sa se asigure temeinic la schimbarea directiei de deplasare.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/04/01/comunicat-de-presa-infotrafic–478229

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus