Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, a donat echipamente de protecţie pentru medici şi asistenţi

0
Loading...

3 aprilie 2020, 11:01

Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, felicită medicii pentru efortul depus în această perioadă. Ca om de afaceri, acesta a donat în ultimele zile viziere, măşti şi mănuşi pentru personalul medical din Călăraşi. Acelaşi gest îi îndeamnă pe toţi cei care au posibilităţi materiale să-l facă.

Iată mesajul postat de Vasile Iliuţă pe pagina sa de socializare:

Mai întâi de toate suntem OAMENI. Pentru început vreau să felicit cadrele medicale pentru efortul depus în această perioadă. Nu este deloc uşor şi nici nu va fi prea curând, vârful epidemic anunţându-se de către specialişti în perioada Paştelui.

Am încredere că înţelegeţi gravitatea acestei situaţii şi că respectaţi recomandările noastre, ale autorităţilor.

Încă de la debutul crizei discut zilnic cu reprezentanţii spitalelor aflate în subordinea Consiliului Judeţean Călăraşi şi împreună luăm cele mai bune decizii pentru dumneavoastră.

În scurt timp vom achiziţiona şi aparatura medicală de maximă necesitate pentru secţiile ATI şi UPU.

Asta fac zi de zi ca preşedinte de consiliu judeţean.

Ca om de afaceri, împreună cu familia mea, am donat tot ceea ce este de trebuinţă medicilor şi asistenţilor: viziere, măşti şi mănuşi. Fiul meu Claudiu a achiziţionat pentru Spitalul Judeţean Călăraşi un aparat EKG BTL, de ultimă generaţie, care are posibilitatea de upgrade cu sistemul combinat cardio-pulmonar doar prin conectarea pneumotahografului BTL. Un astfel de sistem poate înregistra şi interpreta înregistrările EKG, precum şi înregistrările spirometrice.

În aceste zile am discutat şi cu grupul de fermieri pe care l-am înfiinţat în urmă cu mulţi ani.

Şi de aici, salvatorii noştri vor primi sprijin. Oameni buni, încercaţi să oferiţi respect şi ajutor celor care au nevoie şi sunt sigur că vom ieşi învingători din această luptă.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/vasile-iliuta-presedintele-consiliului-judetean-calarasi-donat-echipamente-protectie-medici-asistenti-1_5e86ebbf5163ec4271680867/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here