-1.5 C
Călăraşi
joi, 28 ianuarie, 2021

Încă 3.000 de măşti, donate personalului medical de Vasile Iliuţă

5 aprilie 2020, 17:17

Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a dat asigurări că luni, 6 aprilie, instituţia pe care o conduce va încheia procedura de achiziţie a aparaturii medicale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă.

De asemenea, în mesajul postat pe pagina sa de socializare, Iliuţă a precizat că duminică a mai donat, din postura de om de afaceri, încă 3.000 de măşti pentru personalul medical din Călăraşi, Legliu şi Olteniţa. „Primesc continuu mesaje din toate colţurile judeţului. Atât de la oameni simpli, îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă, cât şi de la medicii din spitalele noastre.

Cetăţenilor le transmit să rămână în case şi să respecte cu stricteţe toate recomandările venite din partea autorităţilor. Personalului sanitar (medici, asistente, infirmiere, personal de curăţenie, brancardieri) îi mulţumesc pentru efortul imens depus. Nu doar prin cuvinte.

Astăzi de dimineaţă le-am trimis din partea mea alte 3000 de măşti de protecţie. Mâine, echipa mea din Consiliul Judeţean Călăraşi încheie şi procedura de achiziţie a aparaturii medicale pentru Spitalul Judeţean Călăraşi.

Astfel, vom avea echipamente performante la Unitatea de Primiri Urgenţe şi pe Secţia de Terapie Intensivă.

Prieteni, vă asigur de tot sprijinul meu, împreună vom reuşi să trecem cu bine această situaţie fără precedent în ţară şi în lume!, se arată în mesajul postat de Vasile Iliuţă.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/Inca-3000-masti-donate-personalului-medical-vasile-iliuta-1_5e89e7395163ec42717587fb/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus