Accident în zona bazarului Big, soldat cu pagube materiale

0
Loading...

8 aprilie 2020, 14:17

Un ccident în care au fost implicate două autovehicule, miercuri dimineaţă, în zona bazarului Big, s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, iar în sprijin a venit şi o autospecială a S.A.J. Călăraşi. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Alrma s-a dat miercuri dimineaţă, la ora 09.23. Un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamnetului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 să intervină în spatele Barzarului „Big” Belşugului, la un accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule.

La sosirea echipajului de intervenţie, niciuna dintre cele 4 persoane implicate în accident acestea nu era încarcerată, iar în urma consultării, s-a ajuns la concluzia că nu aveau nevoie de îngrijiri medicale sau de transportare la o unitate spitalicească. Unul dintre autovehicule era răsturnat în afara carosabilului în urma coliziunii dintre cele două autovehicule. Pompierii militari, încadraţi pe autospeciala de descarcerare, au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule şi au luat toate măsurile pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă la locul accidentului. Totodată, militarii au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/accident-zona-bazarului-big-soldat-pagube-materiale-1_5e8db1ae5163ec4271870b2e/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here