Se restituie banii pentru biletele achizionate la teatru şi concerte

0
Loading...

7 mai 2020, 14:15

Având în vedere actualul context epidemiologic, pentru evitarea răspândirii infecţiei cu COVID – 19, Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi şi-a suspendat toate evenimentele. Persoanele care au achiziţionat bilete la spectacole pot solicita în scris returnarea banilor de la organizatorul evenimentului.

Astfel, pentru pentru evenimentele – Doru Octavian Dumitru şi concertul Direcţia 5 se returnează costul biletelor achiziţionate direct de la Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi. Persoanele care au achiziţionat bilete pentru cele două evenimente de pe alte site-uri se pot adresa acestora. Pentru piesele de teatru bilete şi abonamente, se va depune o cerere în scris la care se ataşează biletele sau abonamentele în original, urmând ca solicitantul să fie contactat telefonic pentru ridicarea banilor. Pentru orice alte relaţii cu privire la returnarea banilor pe bilete/abonamente, călărăşenii sunt îndrumaţi să sune la numărul: 0784.202.738.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/se-restituie-banii-biletele-achizionate-teatru-concerte-1_5eb3ecb65163ec427189b335/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here