Acuzaţii grave la Ecoaqua: Falşi angajaţi încasau salarii fără să muncească

0
Loading...

27 mai 2020, 15:19

Consiliul Judeţean Călăraşi aduce o serie de acuzaţii companiei Ecoaqua, operatorul de distribuţie a apei potabile în oraşul de pe malul Borcei. Într-o postare pe pagina de socializare a instituţiei se arată că mai multe persoane au fost angajate în fals la Ecoaqua. Aceştia încasau ilegal salarii, neprezentându-se la muncă.

Iată mesajul integral postat de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Călăraşi:

Miercuri, 27 mai 2020, au plecat către Parchetul Călăraşi declaraţiile pe propria răspundere ale unor falşi angajaţi ai EcoAqua care încasau ilegal salarii neprezentându-se la muncă. Din anul 2014 până în prezent aceştia doar semnau fişele de pontaj efectuate din pix şi statele de plată.

Întregul mecanism era cunoscut şi APROBAT de fostul director general Cezar Neagu, cu susţinerea primarului municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin.

Neregulile descoperite la SC ECOAQUA SA ne ridica multe semne de întrebare. De la cât de mult au influenţat salariile angajaţilor fictivi preţul la apă, până la cât de departe s-a putut ajunge într-o instituţie a statului aflată în slujba cetăţeanului.

Preţul apei creşte pe spatele călărăşeanului, iar alţii beneficiază de salarii şi prime nemeritate. Aceasta este realitatea de la EcoAqua pe care municipalitatea vrea să o ascundă sub preş. Aşteptăm ca organele competente să dispună în consecinţă.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/acuzatii-grave-ecoaqua-falsi-angajati-incasau-salarii-munceasca-1_5ece595f5163ec4271359a26/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here