Tânărul admis la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi face practică acasă

0
Loading...

27 mai 2020, 17:04

Elevul Nica Tiberiu Daniel este la început de carieră militară. Împreună cu alţi cinci colegi ai săi se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi unde va desluşi tainele acestei meserii de la militarii cu experienţă.

Jandarmeria Română i-a făcut o prezentare tânărului pe pagina de socializare a instituţiei:

Tânărul călărăşean în vârstă de 20 de ani şi-a dorit dintotdeauna să îmbrace haina militară, iar după o pregătire susţinută si-a îndeplinit acest vis, fiind admis la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, sesiunea ianuarie 2020.

Părinţii sunt mândri de reuşita sa, mai ales că este singurul din familie care a optat pentru o carieră militară.

A practicat sportul de performanţă, activând în echipa de juniori a Clubului de fotbal AFC Dunărea Călăraşi. Ulterior, în cadrul aceluiaşi club a participat cu echipa de futsal la mai multe competiţii sportive, obţinând locul al 2-lea în cadrul Cupei Naţionale a României.

Spune că disciplina, perseverenţa şi spiritul de echipă dobândite ca sportiv sunt calităţi care îl vor ajuta şi în viaţa de militar. Fire ambiţioasă, îşi doreşte să fie un militar bine pregătit şi un exemplu pentru tinerii din generaţia lui.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/tanarul-admis-Scoala-subofiteri-jandarmi-practica-acasa-1_5ece71d85163ec4271366d14/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here