Dolj: Doi veri, răniţi în explozia unei petarde/ Un adolescent de 15 ani, transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD

0
Loading...

ieri, 22:43

Un adolescent de 15 ani şi un bărbat de 37 de ani din judeţul Dolj, veri, au fost răniţi joi seara, în explozia unei petarde, primul fiind transportat la Bucureşti cu arsuri în zona feţei. Poliţiştii fac o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, joi seara, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din curtea unei locuinţe din comuna Călăraşi, s-a auzit o explozie.

“Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani şi un minor de 15 ani, ambii din comuna Călăraşi, care prezentau răni, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, la respectiva locaţie, poliţiştii au găsit 6 articole pirotehnice din categoria petardelor, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cei doi bărbaţi sunt veri.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, la acest eveniment a intervenit elicopterul SMURD pentru a-l transporta pe adolescent la Bucureşti, acesta suferind arsuri faciale. De asemenea, bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spital.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/dolj-doi-veri-raniti-in-explozia-unei-petarde-un-adolescent-de-15-ani-transportat-la-bucuresti-cu-un-elicopter-smurd-1922404328002020052219375473

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here