VIDEO Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru pasajul de la Drajna, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

0
Loading...

2020-05-28 21:01:36

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi pasajului de la Drajna a fost introdusă pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de guvern de joi, în baza unei propuneri formulate de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„După ani de aşteptări, astăzi facem un pas important înainte în eliminarea blocajelor înregistrate într-unul dintre cele mai aglomerate noduri rutiere din România. Noi vom amenaja acolo un pasaj rutier, de-a lungul DN21, peste calea ferată Bucureşti-Constanţa şi peste intersecţia DN3A. În fundamentarea necesităţii implementării acestui obiectiv am ţinut cont de media zilnică anuală înregistrată în prezent, respectiv 11.300 de vehicule pe zi. Cu menţiunea că în desfăşurarea traficului, în configuraţia actuală a infrastructurii, se înregistrează un timp de aşteptare de 30-45, chiar 60 de minute”, a argumentat Bode.

Premierul Ludovic Orban a apreciat că proiectul reprezintă „o veste bună”.

„Ultima oară am stat o oră jumătate la bariera de la Drajna”, a adăugat el.

Proiectul de hotărâre de guvern vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivule investiţii „Paui dsaj denivelat superior pe DN21, km 105+500, judeţul Călăraşi”. AGERPRES/(A – autor: Irinela Vişan, editor:Florin Marin, imagine: Guvernul României, redactare video: Sergiu Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: https://www.agerpres.ro/politica/2020/05/28/video-aprobarea-indicatorilor-tehnico-economici-pentru-pasajul-de-la-drajna-pe-ordinea-de-zi-a-sedintei-de-guvern–514116

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here