VIDEO Ce pregătiri se fac în şcoli pentru redeschiderea din data de 2 iunie

0
Loading...

28 mai 2020, 12:22

Autorităţile locale fac ultimele pregătiri în şcoli înainte de revenirea elevilor din anii terminali în bânci. Toate instituţiile din municipiul Călăraşi au fost puse la punct pentru ca procesul educativ să se defăşoare în condiţii optime, în actualul context epidemiologic.

„În data de 2 iunie, elevii din anii terminali care aleg să se pregătească în şcoli pentru examenele naţionale, sunt aşteptaţi, din nou, în bănci. Mai mult, pentru pregătirea şi organizarea, în aceleaşi condiţii optime, a examenelor naţionale, am răspuns pozitiv tuturor solicitărilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi.

Astfel, au fost livrate direct către şcoli 165 de dispensere (achiziţionate iniţial pentru scările de bloc, ulterior revenindu-se asupra obligativităţii montării lor), iar către Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi (pentru distribuţie în şcoli şi organizarea examenelor naţionale): 5000 de măşti, 900 viziere, 115 sticle săpun lichid, 150 litri dezinfectant de mâini, 160 sticle alcool sanitar şi urmează să fie livrate şi 65 de tablete şi 50 de termometre non-contact. Au fost realizate, totodată, lucrări de igienizare a spaţiilor exterioare, de îndepărtare a vegetaţiei, dar şi dedezinfecţie în toate şcolile din municipiul Călăraşi”, au anunşat reprezentanţii Primăriei Călăraşi pe pagina de socializare a instituţiei.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/video-pregatiri-fac-scoli-redeschiderea-data-2-iunie-1_5ecf817c5163ec42713d8250/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here