Campanie de colectare gratuită a deşeurilor electrice. Ce premii sunt oferite cetăţenilor

0
Loading...

29 mai 2020, 11:39

Primăria Municipiului Călăraşi şi Asociaţia RoRec, alături de operatorul local partener, organizează în luna iunie o acţiune specială de colectare a deşeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de judeţe din ţară.

În Călăraşi, programul de colectare se desfăşoară între 5-20 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deşeurilor electrice de la domicilii şi sedii de firme sau instituţii. Cei care doresc să scape de deşeurile electrice sunt rigaţi să sune la 0800.444.800 sau să acceseze www.colecteaza.ro şi vor afla cum vor putea să se debaraseze responsabil şi corect de aceste deşeuri, dar şi ce premii sunt puse la bătaie.

Cetăţenii care au de predat deşeuri electrice sunt invitaţi să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.

Firmele şi instituţiile care doresc să caseze echipamentele electrice şi electronice în conformitate cu legislaţia în vigoare ce vizează managementul deşeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât şi online, pe colecteaza.ro. Pentru instituţii şi firme se oferă documentaţia necesară raportărilor fiscale şi juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua şi intervalul orar de ridicare a deşeurilor.

Membrii echipajelor care ridică deşeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanţa minimă obligatorie faţă de deponenţi, sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mănuşi, au maşinile dotate cu geluri şi şerveţele dezinfectante pe care le folosesc înainte şi după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetăţenii care vor preda deşeurile sunt rugaţi să poarte mască în momentul predării deşeurilor şi al completarii taloanelor de participare la campanie.

Premiile puse la bătaie sunt 4 blendere Tristar, 2 maşini de călcat Philips şi 4 mixere de bucătărie Tristar. Tombola cu premii la care vom afla câştigătorii campaniei va avea loc în data de 22 iunie, la ora 11.00, la Primăria Municipiului Călăraşi.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/campanie-colectare-gratuita-deseurilor-electrice-premii-oferite-cetatenilor-1_5ed0c9275163ec427145c530/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here