UPDATE – Avertizare Infotrafic: Trafic intens pe A 2 Bucureşti – Constanţa/ Circulaţie în coloană la Fundulea şi Dragoş Vodă/ Plouă torenţial – VIDEO

0
Loading...

astăzi, 17:31

Centrul Infotrafic avertizează că traficul pe A 2, Bucureşti- Constanţa, este intens, iar în judeţul Călăraşi, în zona localităţii Dragoş Vodă, se circulă în coloană de un kilometru. Pe sensul către Capitală, la Fundulea, este coloană de aproximativ 700 de metri. La kilometrul 94 este coloană în mişcare de aproximativ patru kilometri şi plouă torenţial.

: Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat că, în zona kilometrului 94, coloana de maşini are aproxmativ patru kilometri.

”A 2, km 94, coloana în mişcare de aproximativ 4 km. Avem echipaje care acţionează pentru prevenire şi fluidizare. În zonă plouă torenţial cu vânt puternic”, a transmis IGPR.

ŞTIRE INIŢIALĂ

: ”Centrul Infotrafic informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoş Vodă, judet Călăraşi) către Bucureşti, se circulă în coloană aproximativ 1 kilometru, a transmis Incotrafic.

Tot pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în coloană, aproximativ 700 de metri, pe sensul către capitală,

în zona kilometrului 33(localitatea Fundulea).

”Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, a transmis Infotrafic.

De duminică noapte, circulaţia în afara localităţii este liberă, fiind deschise terasele şi plajele.

Sursa: https://www.news.ro/social/update-avertizare-infotrafic-trafic-intens-pe-a-2-bucuresti-constanta-circulatie-in-coloana-la-fundulea-si-dragos-voda-ploua-torential-video-1922403101002020061719378594

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here