Comunicat de presă – DIICOT

0
Loading...

2020-07-16 16:01:11

La data de 15.07.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului C.N., în vârstă de 36 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără a deţine autorizaţie conform legii cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul C.N., împreună cu o altă persoană, efectuau fără drept activităţi ilicite, de comercializare a substanţelor cu conţinut psihoactiv către consumatori de pe raza municipiul Călăraşi la preţul de 30 de lei/doză.

Din activităţile de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că inculpatul se aproviziona la un interval de 3-4 zile, cu astfel de substanţe de la un dealer, de pe raza oraşului Cernavodă, care le comercializa en gros.

La data de 16.07.2020, Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Călăraşi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/07/16/comunicat-de-presa-diicot–541468

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here