Moarte învăluită în mister în Spania. Cum a sfârşit o româncă de 31 de ani, plecată la Madrid pentru un trai mai bun

0
Loading...

16 iulie 2020, 13:06

O călărăşeancă, în vârstă de 31 de ani, a sfârşit cumplit la Madrid unde pleacase pentru un trai mai bun. Mădălina Neacşu, de 31 de ani, a fost ucisă în urmă cu câteva zile. O anchetă a fost deschisă de autorităţile spaniole pentru a se stabili ce a provocat decesul tinerei. Suspect în acest caz este chiar iubitul fetei, care a fost deja reţinut.

Familia fetei din comuna Mănăstirea, judeţul Călăraşi, este îngenuncheată de durere. Vestea morţii Mădălinei a picat ca un trăsnet. Oamenii fac apel pentru a fi ajutaţi să aducă acasă trupul neînsufleţit al fetei.

„Pe data de14-07-2020 am primit cea mai cumplită veste! Surioara mea, Neacşu Mădălina, din loc. Mănăstirea, jud. Călăraşi a fost asasinată în Spania (Madrid)!!! Rog toţi prietenii şi rudele care ne cunosc să ne ajute cu cât se poate pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea surorii mele.

Va rog din suflet să daţi distribuire la acest apel sa ajungă la câţi mai mulţi oameni cu suflet mare! Numerele de cont iî care puteţi depune cât puteţi dvs sunt următoarele:

CECEROBU -RO76CECEB000B2EUR1071181 CONT IN EURO

CECEROBU-RO44CECEB00008RON0538944 CONT IN LEI

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET!!!!!”, a transmis fratele victimei, pe profilul său de Facebook.

Misterul morţii Mădălinei încearcă să fie rezolvat de autorităţile din Spania. Nenorocirea a avut loc în urmă cu două zile. Atunci Mădălina şi iubitul ei, tot român tot român, au luat cina în curtea companiei de transport pentru care lucrau amândoi, apoi au plecat spre casă cu o maşină a firmei, scrie stiridiaspora.ro.

La scurt timp, acesta s-a întors la firmă cu fata rănită în maşină şi a sunat la 112 susţinând că femeia s-ar fi înnecat cu un os de peşte. Aflată în stare gravă, cu fracturi la craniu, Mădălina Neacşu nu a mai pututut fi salvată, cu toate eforturile depuse de medici. Iubitul fetei se află acum în arestul poliţiei unde este anchetat în calitate de suspect.

Vă mai recomandăm şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/moarte-invaluita-mister-spania-murit-romanca-31-ani-plecata-madrid-trai-mai-bun-1_5f1024ee5163ec42710ac72c/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here