Percheziţii la suspecţi care vindeau substanţe cu efect psihoactiv

0
Loading...

16 iulie 2020, 17:14

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călăraşi, au efectuat 3 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 15 iulie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Călăraşi, la persoane bănuite de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În fapt, în perioada iunie – iulie, doi bărbaţi, în vârstă de 22 şi 36 de ani, ar fi achiziţionat săptămânal, din judeţul Constanţa, substanţe cu efect psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat către consumatori din judeţul Călăraşi, la preţul de 30 de lei doza.

O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi.

Vă mai recomandăm şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/calarasi/perchezitii-suspecti-vindeau-substante-efect-psihoactiv-1_5f105fb45163ec42710c88d3/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here