22.2 C
Călăraşi
luni, 19 iulie, 2021

Aglomeraţie pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe DN 1A, DN 4 şi pe Centura Capitalei

Pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe Centura Capitalei şi pe drumurile naţionale 1A şi 4 se circulă vineri dimineaţa în condiţii de aglomeraţie.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 23, comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, pe sensul către Capitală, s-a format coloană în mişcare de maşini, pe aproximativ 2 kilometri, întrucât, pe ambele sensuri, traficul este restricţionat pe banda a doua până în 11 iunie, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţie la pasarela de acces.

De asemenea, este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (localitatea Mogoşoaia) şi DN 4 (localitatea Popeşti Leordeni), dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Mogoşoaia, Chitila, Domneşti şi Berceni.

Centrul Infotrafic informează că până în 6 iunie se efectuează lucrări de reparaţii la trecerea la nivel de pe Magistrala 800, de la intersecţia cu DN 21, în localitatea Drajna Nouă, judeţul Călăraşi. Din această cauză, circulaţia rutieră pe DN 21 Călăraşi – Slobozia, la kilometrul 105 + 540 de metri, este restricţionată astfel: în intervalul orar 7.00 – 20.00 se va circula pe o singură bandă, alternativ, dirijat de piloţi de trafic, iar în intervalul orar 20.00 – 7.00, traficul va fi dirijat prin semafoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 08:35

miercuri, 09:01

marţi, 08:31

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/aglomeratie-pe-autostrada-bucuresti-pitesti-pe-dn-1a-dn-4-si-pe-centura-capitalei-20118854

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus