22.2 C
Călăraşi
luni, 19 iulie, 2021

Călăraşi: Angajat al unui centru de plasament, reţinut de Poliţie după ce a lovit doi tineri rezidenţi în centru

astăzi, 13:42

Un angajat al unui centru de plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi a fost reţinut de către poliţişti pentru infracţiunea de purtare abuzivă, după ce a fost reclamat că a lovit doi tineri adolescenţi rezidenţi în centrul social.

Conform datelor făcute publice sâmbătă de oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, poliţiştii au fost sesizaţi vineri că, în aceeaşi zi, în jurul orei 14:00, doi adolescenţi cu vârste de 14,respecv 16 ani, rezidenţi în cadrul unui centru de plasament de pe raza comunei Ulmu, au fost agresaţi fizic. Concret, cei doi au fost loviţi cu palma de către un angajat al centrului, iar unul dintre tineri a sunat la poliţie reclamând agresiunea.

„În fapt, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, au fost agresaţi de un angajat al centrului, în vârstă de 58 de ani, aflat în timpul programului de lucru.Ulterior, în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, informează Poliţia judeţeană Călăraşi.

Conform datelor publice pe portalul DGASPC Călăraşi, beneficiarii serviciilor sociale acordate în casa de tip familial „Floare de Colţ”(Ulmu) sunt copii sau tineri, cu dizabilităţi accentuate, medii şi uşoare, de ambele sexe, cu vârsta între 3-18 ani şi peste 18 ani, care urmează o formă de învăţământ profesional, liceal, postliceal sau universitar.

Sursa: https://www.news.ro/social/calarasi-angajat-al-unui-centru-de-plasament-retinut-de-politie-dupa-ce-a-lovit-doi-tineri-rezidenti-in-centru-1922404205462021061320232318

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

10,030FaniÎmi place

Vaslui Plus