20.2 C
Călăraşi
25 aprilie, 2024

Accident dramatic în Ialomița! Autocar plin cu pasageri răsturnat în șanț, sunt 11 victime

Un accident grav a avut loc în Ialomița. Un autocar cu 41 de pasageri s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

22 mart. 2023, 11:47

5 poze |

„Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Rași, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călărași.

În urma accidentului, 11 persoane au făcut atacuri de panică. Acestea au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției. Ulterior patru dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-dramatic-in-ialomita-autocar-plin-cu-pasageri-rasturnat-in-sant-sunt-11-victime_7353816.html

Ultimă oră

Același autor