19.6 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

BREAKING NEWS: Redactorul-șef adjunct al GSP ar fi încercat să se sinucidă. Acesta e internat în spital

Publicat: 06/12/2023, 21:26

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor (GSP) a încercat să se sinucidă.

Acesta a intrat cu mașina într-un stâlp, cu viteză foarte mare, arată Antena 3 CNN, care citează surse din Poliție.

Potrivit unor surse, jurnalistul ar fi în stare gravă, internat la Spitalul Sf. Pantelimon.

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit autoritățile.

Potrivit surselor GÂNDUL, acul vitezometrului s-a oprit la peste 100 de kilometri pe oră. Nu există indicii potrivit cărora ar exista urme de frânare. Bărbatul era singur în autoturism în momentul accidentului.

Știre în curs de actualizare

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Auto –

10 Dec, 22:37

Emisiuni –

10 Dec, 22:00

Știri politice –

10 Dec, 21:36

Ultima oră

10 Dec, 20:43

Actualitate –

10 Dec, 20:30

10 Dec, 19:35

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/breaking-news-redactorul-sef-adjunct-al-gsp-ar-fi-incercat-sa-se-sinucida-acesta-e-in-stare-grava-20107663

Ultimă oră

Același autor