13.5 C
Călăraşi
4 mai, 2024

Cireșe de mai, scoase la vânzare la un preț fenomenal! Producătorul cere o sumă infimă pe kilogram, față de prețurile din piețele din București sau Cluj

Ca în fiecare an, cireșele de mai sunt la mare căutare. Chiar dacă unii români nu își permit să se bucure de savoarea mult așteptatelor fructe din cauza prețurilor ridicate din piețele orașelor mari, unii renunță la alte produse pentru a cumpăra o jumătate de kilogram. Totuși, un anunț pe OLX ar putea să îi bucure pe cei mai mulți dintre români.

22 apr. 2024, 23:11

Se apropie finalul primăverii, iar cireșele sunt la mare căutare.

Totuși, unii oameni nu își permit să se bucure de aceste fructe din cauza prețurilor ridicate cerute în piețele din orașele mari, precum București, Cluj sau Timișoara.

Pentru românii interesați, producătorii locali au scos la vânzare cireșe de mai, iar suma pe care o puteți plăti pentru ele este incredibilă.

Vremea călduroasă a transformat cireșele de mai în ”cireșe de aprilie”. Astfel, unii producători și-au scos deja producția la vânzare în speranța că vor reuși să câștige bani, înainte de Paște.

În ultimii ani, românii s-au obișnuit ca aceste fructe să aibă prețuri uriașe, însă ultimele anunțuri i-au luat prin surprindere.

Pe site-urile destinate vânzărilor, deja au apărut primele anunțuri despre cireșele de mai.

Surprinzător este că prețul nici măcar nu se apropie de cel cerut în piețele din București, Cluj sau Timișoara. În marile orașe, multe persoane nu își permit să se bucure de gustul acestor fructe.

Cireșe din livada proprie

Câțiva producători locali au surprins cu suma cerută pentru cireșele de mai. Aceștia au scos la vânzare fructe din livezile proprii la doar 15 lei kilogramul.

Mai mult decât atât, unul dintre ei a precizat că prețul este negociabil, în funcție de cantitate.

„Vând cireșe romanești din livada proprie, soiurile Negre de Bistrița, Van si Stella. Culesul începe pe data de 26 mai. Pot asigura zilnic cantități de 200-400 kg proaspăt culese, până la finalul lunii iunie.

Livada se află în localitatea Urechesti, județul Vrancea. Nu au fost aplicate tratamente în ultimele săptămâni premergătoare coacerii. Prețul de 15 lei pe kilogram este negociabil în funcție de cantitate”, se arată în unul dintre anunțurile de pe OLX.

„Tot 15 lei pe kilogram cere și un bărbat din comuna Vâlcelele, județul Călărași. Acesta a anunțat că va începe culesul în data de 10 mai, iar cantitatea disponibilă pe care o are pentru vânzare este de 2 tone. Producătorul are în livadă soiuri dulci de diferite mărimi.

Vând cireșe de mai din livada proprie. Soiuri:

– Bigarreu Buralt

– Valerij Cskalov

– Regina

Citește și

Culesul va începe din data de 10 mai. Cantitate disponibilă în jur de 2 tone. Disponibil pentru comenzi și colaborare. Prețul este 15 lei/kg, negociabil. Soiuri foarte gustoase și dulci de mărimi mari și medii. Asigur transport în limita a 100 de km”, se arată în anunțul de pe

Sursa: https://www.romaniatv.net/cirese-de-mai-scoase-la-vanzare-la-un-pret-fenomenal-producatorul-cere-o-suma-infima-pe-kilogram-fata-de-preturile-din-pietele-din-bucuresti-sau-cluj_8261755.html

Ultimă oră

Același autor