8.7 C
Călăraşi
23 octombrie, 2024

Diana Șoșoacă poate CANDIDA la Senat. Tribunalul București a respins contestația depusă de Amalia Bellantoni

Publicat: 22/10/2024, 17:52

Diana Șoșoacă poate candida la Senat, după ce Tribunalul București a respins contestația depusă de Amalia Bellantoni, fostă membră a patidului S.O.S., aflată într-un conflict deschis cu lidera formațiunii politice.

Tribunalul București a respins azi, 22 octombrie contestația depusă de Amalia Bellantoni cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă la Senat.

Diana Șoșoacă poate candida pentru alegerile parlamentare, însă decizia instanței nu e definitivă

„Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 22.10.2024, ora 15.50, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit minutei instanței.

Amalia Bellantoni a contestat candidatura Dianei Șoșoacă la președinție

Amalia Bellantoni a figurat pe listele SOS România pentru alegerile europarlamentare și a fost, de asemene, candidata partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași. Aceasta a decis să părăsească partidul.

Amalia Bellantoni este cea care a contestat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, procedeu admis Curtea Constituțională și în urma căruia Șoșoacă a fost scoasă din cursa pentru Cotroceni.

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3.

A evoluat

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

22 Oct, 18:04

Știri politice –

22 Oct, 17:51

22 Oct, 17:45

Ultima oră

Actualitate –

22 Oct, 17:34

22 Oct, 17:29

22 Oct, 17:16

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/diana-sosoaca-poate-candida-la-senat-tribunalul-bucuresti-a-respins-contestatia-depusa-de-amalia-bellantoni-20335123

Ultimă oră

Același autor