8.7 C
Călăraşi
23 octombrie, 2024

Doi bărbaţi, prinşi în flagrant când comercializau cocaină şi metamfetamină / Percheziţie în Bucureşti, unde s-au descoperit mai multe droguri şi bani

ieri, 23:48

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să comercializeze cocaină şi metamfetamină. Anchetatorii au făcut o percheziţie în Bucureşti, unde au mai găsit droguri şi bani.

”La data de 07 iulie 2024, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada iunie – iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deţinut şi vândut, în mod repetat, diferite cantităţi de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul Bucureşti”, au transmis, duminică seară, IGPR şi DIICOt.

Sursele citate au precizat că, duminică, bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce, împreună cu un membru al familiei sale, ar fi comercializat 17 grame de cocaină (drog de mare risc) şi aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

”De asemenea, pe parcursul percheziţiei efectuate la locuinţa acestora, au fost ridicate alte aproximativ 40 de grame de metamfetamină, 50 de grame canabis, două grindere, peste 18.000 de lei, precum şi alte mijloace de probă”, au mai transmis sursele citate.

Audierile se desfăşoară la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/doi-barbati-prinsi-in-flagrant-cand-comercializau-cocaina-si-metamfetamina-perchezitie-in-bucuresti-unde-s-au-descoperit-mai-multe-droguri-si-bani-1922404807262024072321659115

Ultimă oră

Același autor