15.7 C
Călăraşi
16 septembrie, 2024

DRAMA unei românce adoptate în Italia. Nu a încetat niciodată să își cauta mama: „De atâția ani mă întreb cine mi-a dat viață”

Sursa foto: Profimedia images – Imagine cu rol ilustrativ

Publicat: 22/08/2024, 10:01

Mariana Costache, o româncă de 32 de ani stabilită în Italia, face un apel emoționant pentru a-și regăsi familia biologică din România.

Născută pe 5 iunie 1992, Mariana a fost adoptată de două ori în copilărie, trecând prin multiple provocări și schimbări.

Prima adopție a avut loc când avea doar un an, însă a fost de scurtă durată, Mariana fiind adusă înapoi în România. La vârsta de doi ani, a fost adoptată de o altă familie care i-a oferit dragoste și sprijin de-a lungul copilăriei. Cu toate acestea, întrebările despre originile ei au continuat să o macine.

Mariana își amintește câteva detalii despre familia ei biologică. Mama ei, Costache Mița, născută pe 28 septembrie 1962, locuia inițial în comuna Budești, sat Buciumeni, județul Călărași, dar în momentul adopției trăia cu chirie în București, pe strada Baicului.

Mariana știe că are doi frați, Ionuț, născut în 1987, și Nicolae, născut în 1993 sau 1994. Cei trei copii au petrecut o parte din copilărie împreună într-o casă de copii, unde mama lor venea adesea să îi viziteze.

„Nu vreau să o judec, vreau doar să îmi cunosc originile și să găsesc răspunsul la întrebările care îmi macină sufletul de atâta timp”, mărturisește Mariana, care speră ca mesajul ei să ajungă la cei care o pot ajuta să își împlinească visul. Ea face un apel către toți cei care ar putea avea informații despre familia ei să o contacteze pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„De atâția ani, mă întreb cine mi-a dat viață. Oare frații mei se gândesc la mine așa cum mă gândesc și eu la ei?” scrie Mariana într-un mesaj emoționant postat online, potrivit

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

23 Aug, 23:22

Video –

23 Aug, 22:55

23 Aug, 22:11

Ultima oră

Știri politice –

23 Aug, 21:19

Actualitate –

23 Aug, 21:02

23 Aug, 20:57

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/drama-unei-romance-adoptate-in-italia-nu-a-incetat-niciodata-sa-isi-cauta-mama-de-atatia-ani-ma-intreb-cine-mi-a-dat-viata-20284266

Ultimă oră

Același autor