15.7 C
Călăraşi
16 septembrie, 2024

Femeie de 54 de ani, PĂCĂLITĂ de un fals amant, care s-a pretins a fi francez. „În 15 ani de căsnicie am fost mereu fidelă soțului, însă…”

Femeie de 54 de ani, PĂCĂLITĂ de un fals amant, care s-a pretins a fi francez. „În 15 ani de căsnicie am fost mereu fidelă soțului, însă…” / Sursa FOTO: screenshot video

Publicat: 19/08/2024, 11:47

O femeie în vârstă de 54 de ani a ajuns victima unor escroci sentimentali, iar acum spune că nu mai știe ce să facă, viața fiindu-i distrusă în doar șase luni.

„În 15 ani de căsnicie am fost mereu fidelă soțului, însă…”, spune Rossana Tesacroli, din Italia, care a căzut în capcana unui fals amant ce pretindea a fi francez.

Ea a acceptat să-și împărtășească povestea într-o emisiune de profil din peninsulă doar pentru a trage un semnal de alarmă despre cât de ușor ți se poate schimba viața dintr-o neatenție.

În plus, spune femeia, a vrut să arate și care sunt pericolele relațiilor online cu persoane necunoscute.

Cum a început totul

Rossana povestește că totul a început când a fost abordată pe o rețea de socializare de un bărbat care i-a spus că este francez.

„Era o conversație normală, pornită din pasiuni comune. Nu căutam aventuri, în 15 ani de căsnicie am fost mereu fidelă soțului meu, însă…” , și-a amintit ea.

Pe nesimțite, a fost manipulată de cel din spatele profilului fals, care i-a descoperit foarte ușor vulnerabilitățile. Punctul sensibil al femeii erau copiii.

Astfel, la scurt timp după ce s-au cunoscut online, „francezul” s-a plâns că, din cauza problemelor financiare, nu își mai permite să le asigure toate cele necesare copiilor săi. Fiecare cerere de ajutor a bărbatului era făcută prin apeluri video în care apăreau și două fete, presupusele sale fiice.

Pas cu pas, i-a câștigat încrederea Rossanei, care a acceptat să-i trimită diverse sume de bani.

„La început i-am trimis 200 de euro, apoi 600, iar ulterior mi-a cerut 6.000 de euro” , a recunoscut femeia.

Nu peste mult timp, Rossana a devenit captivă în această relație virtuală. Ea trăia doar pentru mesajele primite de la șarmantul bărbat francez cu care conversa.

Ce reacție a avut soțul

Povestea a luat o turnură cu adevărat gravă când soțul a aflat despre cele întâmplate. Realizând că mesajele schimbate cu „francezul” au afectat-o sentimental pe Rossana, el a cerut divorțul. S-a considerat trădat de soție și nu a mai vrut să dea o a doua șansă căsniciei.

Singură și cu toate conturile bancare goale, femeia și-a dat seama, într-un final, că a fost victima unei înșelătorii. Astfel, din proprie inițiativă, a întrerupt orice contact cu escrocul „francez”.

„Astăzi, când îmi povestesc experiența, mi se pare absurdă și mă simt abuzată în cel mai intim mod posibil. Ce m-a salvat? Ochii albaștri ai fiicei mele, care nu m-a judecat niciodată. Fără ea, nu știu cum s-ar fi terminat totul” – Rossana, femeia păcălită prin metoda „lover boy”

Ca să supraviețuiască financiar divorțului, a fost nevoită să își vândă casa. Iar în prezent și-a luat un al doilea loc de muncă, la un bar.

„Am un caracter puternic, dar încă nu-mi vine să cred că mi s-a întâmplat tocmai mie. Cu povestea mea sper să previn ca alții să treacă prin ce am trecut eu” , a conchis Rossana.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

23 Aug, 23:22

Video –

23 Aug, 22:55

23 Aug, 22:11

Ultima oră

Știri politice –

23 Aug, 21:19

Actualitate –

23 Aug, 21:02

23 Aug, 20:57

Sursa: https://www.gandul.ro/social/femeie-de-54-de-ani-pacalita-de-un-fals-amant-care-s-a-pretins-a-fi-francez-in-15-ani-de-casnicie-am-fost-mereu-fidela-sotului-insa-20281675

Ultimă oră

Același autor