19.2 C
Călăraşi
29 aprilie, 2024

Gabriel Armanu, noul antrenor al echipei de handbal Dunărea Călărași

27 noiembrie 2019

Armanu a condus marţi seara primul antrenament în noua postură, în Sala Polivalentă din Călăraşi.

Gabriel Armanu, născut pe 30 decembrie 1972, la Bacău, a evoluat ca extremă la IMU Bacău, Ştiinţa Bacău, Fibrex Nylon Săvineşti, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, fiind şi component al echipei naţionale.

Are în palmares trei titluri de campion al României (două cu Fibrex, unul cu Dinamo) şi trei Cupe ale României (două cu Fibrex, una cu Dinamo).

A antrenat echipele de juniori ale CSM Bacău, dar şi echipa de seniori a clubului, de care s-a despărţit în vară, fiind numit apoi selecţionerul naţionalei de cadeţi a României.

Armanu îl înlocuieşte pe antrenorul ucrainean Serghei Bebeşko, care şi-a reziliat luni contractul cu Dunărea.

Dunărea venea după trei înfrângeri consecutive în campionat, ultima pe 20 noiembrie, 22-23 (12-10) cu SCM Politehnica Timişoara, în deplasare.

Echipa ocupă locul 11 în Liga Naţională, după 11 etape, cu 13 puncte (4 victorii, un egal, 6 înfrângeri). Armanu va debuta joi, în deplasare, cu CS HC Buzău 2012.

Firmele românești din industria de apărare ar urma să dețină un rol mai important în cadrul industriei de apărare a UE, iar la București…

La București se va desfășura un eveniment denumit U.S. Alumni Fair, la care participă 30 de universități din SUA. Evenimentul se va desfășura la data…

Indiferent de specificul unei companii sau al unei instituţii, de domeniul în care activează şi de contactul pe care aceasta îl are cu publicul…

Sursa: https://romanialibera.ro/sport/gabriel-armanu-noul-antrenor-al-echipei-de-handbal-dunarea-calarasi-815442/

Ultimă oră

Același autor