10.2 C
Călăraşi
6 mai, 2024

Imaginile zilei: Amalia Bellantoni pare că bate niște vârstnici / „Sunați la poliție“ / video

07.03.2024 10:44

Captură foto Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă a postat niște imagini în care pare că Amalia Bellantoni bate niște vârstnici.

Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Iovanovici Șoșoacă, cel care a fost suspendat din partidul S.O.S. România acum două săptămâni, a postat pe Facebook niște imagini în care pare că apare Amalia Bellantoni, despre care acesta spune că este și președintele S.O.S. Călărași, care bate niște vârstnici.

În clipul postat, la un moment dat cineva spune: „Sunați la Poliție!“, în timp ce altcineva se aude zicând: „Ia uite ce-i dă cu picioarele în burtă“.

Cea care pare a fi Amalia Bellantoni este văzută cum lovește și cum țipă la niște vârstnici, pe un câmp, după care sare să îi lovească. Un copil, de asemenea, este văzut în timp ce lovește cu picioarele în burtă un om.

„Amalia Bellantoni, proaspătă președinte al S.O.S. Filiala Călărași, lovește împreună cu soțul și fiul ei minor, niște vârstnici.

Acesta este noul spirit al S.O.S.-ului după îndepărtarea mea mârșavă?

Aici a ajuns Iovanovici Diana CU INCOMPETENTA, încât a început să promoveze toate non-valorile din țară?“, a scris Silvestru Șoșoacă.

10 Martie 2024, 18:46

Sursa: https://www.dcnews.ro/imaginile-zilei-in-care-amalia-bellantoni-pare-ca-bate-niste-varstnici-silvestru-sosoaca-aici-a-ajuns-diana-iovanovici-cu-incompetenta-video_951589.html

Ultimă oră

Același autor