8 C
Călăraşi
25 februarie, 2024

Un pompier și-a luat zilele în propria casă. Colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el

Un subofițer al ISU Cluj a fost găsit fără suflare în locuința sa. Din păcate, intervenția colegilor săi nu l-a putut salva.

Sursa foto: Hepta

Un pompier din comuna Călărași, județul

a fost găsit astăzi spânzurat acasă. „Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul 14.20, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui subofiţer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă”, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat manevrele de resuscitare, odată sosit la fața locului. Din păcate acestea au fost în zadar, iar pompierul a fost declarat mort.

”La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei”, potrivit Poliției Municipiului Turda.

Surse judiciare au precizat că pompierul a lăsat familiei o scrisoare de adio. Acesta era și depresiv în ultima vreme, potrivit

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/pompier-mort-calarasi-cluj-668870.html

Ultimă oră

Același autor