19.6 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

Ea este Anca, tânăra moartă în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Tatăl a aflat vestea CUMPLITĂ de la soția sa

Publicat: 27/12/2023, 17:22

Anca Gavrilă se numără printre victimele incendiului devastator care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor, iar tatăl ei a declarat că nici măcar nu a știut că fiica lui se află acolo. Tânăra avea 22 de ani, era din Călăraşi şi era prietenă cu fiul patronului.

Șapte persoane au fost găsite fără suflare, în urma incendiului care a izbucnit chiar în a doua zi de Crăciun la Ferma Dacilor, din Tohani, iar cea de-a opta persoană nu a fost încă identificată.

La pensiune se aflau 26 de persoane care participaseră la o petrecere de Crăciun. Cei mai mulți erau rude și prieteni de familie ai proprietarului, omul de afaceri Cornel Dinicu. Dintre acestea, 18 persoane au reușit să se autoevacueze, două dintre ele fiind rănite. Autoritățile au căutat celelalte opt persoane și au găsit până la acest moment șapte trupuri carbonizate. Printre persoanele găsite fără suflare se numără și Anca Gavrilă, o tânără din Călărași, a cărei familie nici nu știa că fata se afla la Ferma Dacilor, potrivit calaripress.ro.

Tatăl tinerei le-a povestit reporterilor că soția a fost cea care l-a anunțat că

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții. Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos. asta în funcție de ADN”, a mărturisit marți seara tatăl fetei la Digi24.

Apropiații și cei care au cunoscut-o pe tânără sunt în șoc, iar pe rețelele sociale au apărut nenumărate mesaje de condoleanțe.

Printre tinerii care și-au pierdut viața în incendiu se numără Adrian Mateescu (22 ani), Anitei Nițescu (22 ani), Vlad Băiceanu (21 ani), Victor Dinicu (11 ani). Bilanțul tragic este completat de bodyguardul Lucian Ene, zis Pif (48 ani), care s-a aruncat în flăcări pentru a-și salva copiii, și doi dintre fiii săi, Luca și Petru Ene. Bărbatul era chiar unul dintre finii lui Cornel Dinicu și, în același timp un personaj cunoscut atât în lumea agenților de pază care se ocupă de securitate în cluburile de lux din Capitală, cât și în lumea interlopă, așa cum Gândul a scris în exclusivitate AICI.

Potrivit surselor GÂNDUL, tinerii participau la o petrecere a fiului lui Cornel Dinicu, organizată într-o mansardă – practic niște spatii de cazare amenajate impropriu deasupra restaurantului din pensiunea Ferma Dacilor.

Sursa FOTO: Facebook

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

31 Dec, 18:56

Auto –

31 Dec, 18:50

Știri externe –

31 Dec, 18:07

Ultima oră

Video –

31 Dec, 18:01

31 Dec, 17:52

31 Dec, 17:32

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ea-este-anca-tanara-moarta-in-incendiul-devastator-de-la-ferma-dacilor-tatal-a-aflat-vestea-cumplita-de-la-sotia-sa-20119622

Ultimă oră

Același autor