28.5 C
Călăraşi
23 iulie, 2024

Examinatori auto din Covasna și Iași vin la Vaslui pentru a-i ajuta pe polițiști să examineze cât mai mulți candidați

Posted by:

15 martie 2023

Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui anunță că în perioada 25-26 martie 2023, activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul unor examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară.

Astfel, o serie de examinatori din județele Covasna și Iași vor veni la Vaslui, pentru a-i ajuta pe polițiștii vasluieni să examineze cât mai mulți candidați.

Pentru activitățile de examinare, preschimbare permis românesc și înmatriculări, în zilele de 24 și 25 martie 2023, programul de lucru va fi cuprins în intervalul 8.00-14.00.

În cele două zile în care la Vaslui vor fi detașați colegi din alte județe se vor prelua documente fără o programare făcută în prealabil.

Persoanele care depun documentația cerută potrivit legislație în vigoare pentru înmatriculare vor ridica plăcuțele în ziua de 27 martie, dupa ora 13.00.

„S-au făcut solicitări către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise Conducere și Înmatriculare din mai multe județe, care au o activitate ceva mai redusă și așteptăm un răspuns în acest sens și din județul Suceava. Scopul acestor măsuri este acela de a rezolva problemele cetățeanului şi facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem!” , a spus Daniel Onofrei, prefectul județului Vaslui.

În prezent, vasluienii așteaptă circa două luni pentru a susține proba practică a examenului auto.

(Dănuț CIOBANU)

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2023/03/15/examinatori-auto-din-covasna-si-iasi-vin-la-vaslui-pentru-a-i-ajuta-pe-politisti-sa-examineze-cat-mai-multi-candidati/

Ultimă oră

Același autor