13.5 C
Călăraşi
29 aprilie, 2024

EXCLUSIV | Cine este interlopul care o șantajează pe fiica lui Dan Bursuc. Bărbatul ar fi specializat în înșelăciuni cu credite bancare

Bărbatul care a șantajat-o pe fiica lui Dan Bursuc s-ar fi ocupat cu înșelătorii cu împrumuturi bancare

Publicat: 03/04/2023, 19:22

Bărbatul intrat în atenția procurorilor DIICOT după ce ar fi exploatat-o emoțional pe fiica lui Dan Bursuc și ar fi convins-o să fure, pentru el, unele dintre bijuteriile celebrului impresar, ar fi un apropiat al clanului Chira. Acesta ar fi implicat și în mai multe fraude bancare, pe care le-ar fi comis cu ajutorul unor angajați ai unor bănci renumite.

Bărbatul acuzat că ar fi șantajat-o pe fiica lui Dan Bursuc este recunoscut ca membru al clanului Chira, după ce, conform unor surse judiciare, membrii sângeroasei grupări originare din județul Călărași ar fi garantat pentru el în contextul unor împrumuturi.

În plus, pe masa procurorilor din Călărași ar fi ajuns și mai multe plângeri de la persoane care ar fi fost victimele unor înșelăciuni cu credite bancare. Surse judiciare au spus, pentru Gândul , că sub pretextul că ar fi broker, Florin N. convingea persoane, cele mai multe cu școală puțină, să facă împrumuturi la bănci.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, acesta fie le lua un sfert sau chiar jumătate din banii împrumutați, cu titlu de comision, fie

. Sursele citate au precizat că, după ce clientul era verificat și se stabilea cu ce sumă poate fi creditat, Florin N. aranja împrumuturi de la mai multe bănci în același timp.

Atunci când clienții erau persoane în vârstă sau fără școală, li se făceau carduri bancare, care, ulterior, rămâneau în posesia acestuia. După ce banii erau virați, victima era sunată de complicii lui Florin N., care o anunțau că, în ultimul moment, creditul cerut a fost respins.

Bărbatul se lăuda că a bătut-o pe fiica lui Bursuc

Cunoscut în lumea interlopă sub numele de Ucu, bărbatul în vârstă de 32 de ani s-ar fi implicat în relația amoroasă cu fiica impresarului de muzică lăutărească deși este căsătorit și are doi copii. Totuși, acesta ar făcut, în mod obișnuit, crize de gelozie și chiar s-ar fi lăudat cu imaginile care surprindeau momentul în care a bătut-o pe aceasta într-un salon de înfrumusețare, după ce-l anunțase că a decis să pună punct relației.

Fiica impresarului Dan Bursuc a depus, recent, o plângere la DIICOT, în care a arătat că un interlop periculos din Capitală ar fi sedus-o, după care

. Atât prin șantaj emoțional, cât și prin bătăi crunte, bărbatul ar fi convins-o să fure o parte din bijuteriile părinților și ar fi șantajat-o cu presupuse imagini compromițătoare.

Controlată cu autoritate de bărbat, tânăra a furat din casa părinților aur în valoare de peste 130.000 de euro, care a ajuns apoi la o casă de amanet din Sectorul 2.

După ce i-a mărturisit tatălui ei că se află într-o situație fără ieșire, Bursuc, pe numele lui adevărat Daniel Paraschiv, a răscumpărat aurul, apoi fiica lui și-a făcut curaj și a decis să depună plângere la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

CITEȘTE ȘI:

Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

05 Apr, 23:28

Știri –

05 Apr, 23:00

Marius Tucă Show –

05 Apr, 22:57

Ultima oră

Social –

05 Apr, 22:56

Știri externe –

05 Apr, 22:53

Sănătate –

05 Apr, 22:37

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/exclusiv-cine-este-interlopul-care-o-santajeaza-pe-fiica-lui-dan-bursuc-barbatul-ar-fi-specializat-in-inselaciuni-cu-credite-bancare-19954159

Ultimă oră

Același autor