17.1 C
Călăraşi
28 aprilie, 2024

EXCLUSIV | Imagini șocante de la un atac brutal susținut, în plină zi, de călăii preferați ai Caranilor. Aveau arme ca în „Gladiatorul”!

Publicat: 20/12/2023, 07:00

Gândul a intrat în posesia unor imagini uluitoare de la un atac extrem de violent organizat de oamenii de bază ai clanului Caran, cunoscuți în lumea interlopă drept frații Foreman. Dotați cu arme medievale, inclusiv o țeavă lungă, la capătul căreia sudaseră un cap de ciocan, aceștia i-au luat cu asalt, în plină zi, pe mai mulți rivali aflați într-un local din Sectorul 2.

Un incident sângeros care a avut loc în vara acestui an, în cartierul bucureștean Fundeni, a pus față în față două grupări violente, originare dintr-o localitate din Călărași, dar stabilite în Capitală.

Este vorba despre Cătălin Mihaiu, zis Calu, împreună cu oamenii lui și frații Foreman, doi cuțitari sângeroși aflați în solda liderilor clanului Caran.

Potrivit anchetatorilor, ambele tabere sunt originare din localitatea Dragalina din județul Călărași, unde, în trecut, ar fi avut mai multe conflicte. Drept urmare, între grupări exista o ură neîmpăcată.

„Calule, ieși afară că te omor!”

În acest context, la data de 17 august, în plină zi, în jurul orei 14.00, frații Foreman au venit cu mașina până în fața localului „La Parc”, situat pe șoseaua Fundeni.

Acolo a avut loc o primă luptă, după ce Cătălin Foreman a strigat de afară: „Calule, ieși afară că te omor!”. În replică, Cătălin Calu și mai mulți apropiați au ieșit înarmați cu scaune, moment în care atacatorii au luat din mașină mai multe arme albe, între care și o țeavă lungă de aproximativ un metru, la capătul căreia

Inspirată din recuzita gladiatorilor, arma fusese construită special pentru bătăile de stradă, unde adversarul poate fi rănit grav înainte să se apropie.

În imagini se vede, însă, numai prima parte a răfuielii, în condițiile în care, după ce au fugit, frații Foreman ar fi fost prinși din urmă de cei pe care îi atacaseră, blocați în trafic și snopiți în bătaie.

Procurorii au deschis dosar de tentativă de omor

În urma loviturilor încasate, medicii au stabilit că Mihaiu și oamenii săi le-au pus viața în pericol, motiv pentru care au fost arestați preventiv pentru tentativă de omor. Inițial, fuseseră reținuți și frații Foreman, însă, a doua zi, au fost puși în libertate.

Aceștia au fost însă arestați la sfârșitul lunii noiembrie, după ce procurorii DIICOT și judiciariștii Poliției Române au declanșat acțiunea de destructurare a grupării conduse de Costel, Aurel și Emil Caran. În urma descinderilor, au fost ridicate 46 de persoane, dintre care 12 au fost arestate iar alte 21 au primit control judiciar.

De asemenea,

şi au fost ridicate 10 autoturisme, numeroase obiecte de lux (13 ceasuri şi peste 30 de genţi şi ghiozdane), bijuterii şi monede din metal galben, sume în lei, euro, dolari SUA, lire sterline, franci elveţieni şi forinţi, precum şi mai multe carduri bancare.

CITEȘTE ȘI:

Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Video –

21 Dec, 22:59

Știri externe –

21 Dec, 22:24

Marius Tucă Show –

21 Dec, 22:08

Ultima oră

Actualitate –

21 Dec, 21:35

Știri politice –

21 Dec, 20:51

21 Dec, 20:30

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/exclusiv-imagini-socante-de-la-un-atac-brutal-sustinut-in-plina-zi-de-calaii-preferati-ai-caranilor-aveau-arme-ca-in-gladiatorul-20114989

Ultimă oră

Același autor