18.6 C
Călăraşi
27 aprilie, 2024

Lucrările de reparaţie pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu au fost finalizate

Lucrările de reparaţie pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu au fost finalizate, iar traficul rutier se desfăşoară normal, au anunţat joi autorităţile române.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către autorităţile de frontieră bulgare cu privire la faptul că în data de 27.12.2023 au fost finalizate lucrările de reparaţie pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu.

La momentul actual, circulaţia se desfăşoară în condiţii optime pe ambele sensuri de deplasare, mai anunţă Poliţia de Frontieră. Totuşi, autorităţile rămân vigilente deoarece punctul de trecere a frontierei s-ar putea aglomera.

„În cazul în care se vor crea aglomerări în contextul sărbătorilor de sfârşit de an, vor fi suplimentate arterele de control, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere a frontierei. Recomandăm persoanelor care doresc să tranziteze frontiera naţională în următoarea perioadă să se informeze cu privire la condiţiile de călătorie din statele de destinaţie şi din cele tranzitate, să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră Române şi să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional, şi reamintim ca la graniţa cu Bulgaria sunt deschise traficului internaţional 11 puncte de trecere după cum urmează: P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Dobromir, P.T.F. Lipniţa, P.T.F. Călăraşi, P.T.F. Giurgiu, P.T.F. Turnu Măgurele, P.T.F. Zimnicea, P.T.F. Bechet şi P.T.F. Calafat”, a precizat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/lucrarile-de-reparatie-pe-podul-dintre-ruse-si-giurgiu-au-fost-finalizate-22223226

Ultimă oră

Același autor