14.1 C
Călăraşi
27 aprilie, 2024

Marcel Ciolacu despre Vasile Iliuță: Da, eu îl susțin pe domnul Iliuță / „Până acum, nu este niciun anunț că are un dosar penal”

Publicat: 21/03/2024, 20:06

Procurorii DNA au făcut percheziții la Consiliul Județean Călărași, unde președinte este social-democratul Vasile Iliuță și viitor candidat la fotoliul de președinte al aceleiași instituții. Ar fi vorba despre niște contracte de achiziție dintre CJ și instituțiile subordonate. Premierul Marcel Ciolacu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susține în continuare pe Iliuță, atâta timp cât nu există o acuzație oficială.

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a fost vizitat de către procurorii DNA, într-un dosar de corupție. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că îl susține în continuare la funcția de președinte al CJ Călărași pe Iliuță pentru că nu are niciun motiv oficial să n-o facă.

Da, eu îl susțin pe dl Iliuță, pentru că, până acum, nu este niciun anunț că are un dosar penal. Că are vreo decizie…Dacă va avea vreo decizie de control judiciar, da, este exclus să-l susțin! Partidul Social Democrat nu-l va susține pentru nicio funcție și nicio demnitate publică!

În 2021, Vasile Iliuță a mai fost trimis în judecată de către procurorii DNA, într-un dosar de abuz în serviciu, fals intelectual și șantaj. Deocamdată, nu sunt persoane puse sub acuzare.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

21 Mar, 21:50

Știri externe –

21 Mar, 21:10

21 Mar, 20:57

Ultima oră

21 Mar, 20:47

21 Mar, 20:07

21 Mar, 19:59

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/marcel-ciolacu-despre-vasile-iliuta-da-eu-il-sustin-pe-domnul-iliuta-pana-acum-nu-este-niciun-anunt-ca-are-un-dosar-penal-20171313

Ultimă oră

Același autor