21.9 C
Călăraşi
2 mai, 2024

O tânără din Iași, convinsă să renunțe la suicid, a căzut peste pompierii veniți să o salveze

O tânără de 25 de ani din Iași a vrut să se sinucidă, însă a fost convinsă de pompieri să renunțe la gestul necugetat. Când a încercat să coboare, s-a dezechilibrat și a căzut chiar peste salvatori.

09 apr. 2024, 18:43

Scene dramatice în Iași, după ce o tânără de 25 de ani a amenințat că se sinucide. A fost convinsă de salvatori să renunțe la intențiile sale necurate. Când a încercat să coboare din locul de unde voia să se arunce, s-a dezechilibrat și a căzut peste pompierii de la fața locului.

Salvatorii au fost alertați de faptul că o tânără se află pe marginea unui balcon și amenință să-și pună capăt zilelor. Ajunși la fața locului, pompierii au reușit să o convingă pe femeie să renunțe la intenția sa regretabilă și să intre în casă, însă printr-o mișcare nefericită aceasta s-a dezechilibrat și a căzut de la primul etaj al blocului. Inițial, s-a oprit pe pervazul vecinului de la parter, provocându-i o sperietură de neuitat.

„În timp ce făceam un duș, am auzit strigăte de ajutor. M-am grăbit să ies, nu știam ce se întâmplase. Când am ajuns afară, am văzut-o pe fată pe pervazul meu”, a povestit vecinul în cauză.

Autoritățile au transmis că misiunea părea că are succes, însă un incident nefericit a avut loc între timp.

„La sosirea salvatorilor, persoana se afla la nivelul geamului, ulterior a fost convinsă să intre în casă, dar s-a dezechilibrat și a căzut”, a declarat George Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iași.

După ce a aterizat pe pervazul vecinului, tânăra a căzut peste pompierii sosiți pentru a o salva. Din fericire, fata a scăpat doar cu răni ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa: https://www.romaniatv.net/o-tanara-din-iasi-convinsa-sa-renunte-la-suicid-a-cazut-peste-pompierii-veniti-sa-o-salveze_8238127.html

Ultimă oră

Același autor