5.2 C
Călăraşi
17 mai, 2024

Reacția Anamariei Prodan, după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar vrea să îl cheme pe Dan Alexa la proes ca martor. ”Nu pot da valoare chiar așa oricui”

După ce actuala parteneră a lui Reghe, Corina Caciuc, a fost chemată ca martor în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, antrenorul și avocatul său ar fi ”copiat” strategia avocatului impresarei Oleg Burlacu. Mai exact, există posibilitatea ca Dan Alexa să fie chemat în instanță.

02 mai 2024, 08:30

După ce actuala parteneră a lui Reghe, Corina Caciuc, a fost chemată ca martor în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, antrenorul și avocatul său ar fi ”copiat” strategia avocatului impresarei Oleg Burlacu. Mai exact, există posibilitatea ca Dan Alexa să fie chemat în instanță, ca să depună mărturie în ce privește relația acestuia cu impresara!

Citește și

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se bat, mai nou, în martori chemați în instanță! La ultima înfățișare de la Judecătoria Buftea, instanța a admis ca să fie adusă ca martor la divorț chiar Corina Caciuc.

Martorul lui Laurențiu Reghecampf a fost și el admis, însă acesta nu era Dan Alexa.

Chiar zilele trecute, în presă s-a vehiculat faptul că Laurențiu Reghecampf și avocații săi ar intenționa să aplice o strategie asemănătoare și să-l cheme pe Dan Alexa ca martor, anunță sportpesurse.ro.

Iată ce spune avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, despre posibilitatea ca Alexa să fie chemat ca martor.

Avocatul Oleg Burlacu spune că informația ar fi doar o speculație și o încercare de a atrage atenția, un astfel de martor fiind de fapt inutil în procesul în care se urmărește, de fapt, dovedirea culpei exclusive a lui Laurențiu Reghecampf în destrămarea familiei.

„Martorii ce vin în instanță sunt, în prealabil, încuviințați de judecător! În procesul de divorț dintre soții Reghecampf, instanța deja s-a pronunțat cu privire la audierea a doi martori, câte unul pentru fiecare soț! Ori, domnul Dan Alexa nu este menționat. Așa că informația sau o eventuală dorință a domnului Reghecampf de a-l aduce martor pe domnul Alexa este imposibilă.

Prin urmare, e doar o speculație ieftină posibilitatea de a ajunge domnul Dan Alexa martor în acest proces! Și nici nu ar avea utilitate un astfel de martor, întrucât în această fază a procesului se urmărește dovedirea culpei exclusive a domnului Reghecampf în destrămarea familiei Reghecampf – Prodan și nu fostele transferuri la echipele unde antrenorul a evoluat, FC Astra Giurgiu, Dunărea Călărași, Rapid sau peste tot unde antrena domnul Dan Alexa. Doar într-un asemenea proces ar fi util domnul Alexa ca martor!”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, potrivit Click.ro.

”Nu ne interesează subiectul”

De asemenea, și Anamaria Prodan a fost contactată, însă diva spune că nu ”poate da valoare chiar așa oricui”

„Despre ce este vorba acum? De Reghiță? Nu ne interesează subiectul. Nu am auzit de el. Eu sunt Anamaria Prodan și nu pot da valoare chiar așa oricui! Am atâta treabă încât nu-mi văd capul!

Organizez alături de iubitul meu Ronald Gavril cea mai puternică gală de box din România, la Craiova pe 17 mai, la Sala Polivalentă. Iubitul meu luptă pentru centura mondială WBC Latino.

Nu am timp să comentez prostiile astea, venite din partea cuiva care nu are credibilitate nici cât negru sub unghie. Sita cerne campionii de neghină. Avocatul meu vă poate declara orice doriți să aflați. Avocatul meu Oleg Burlacu vă stă la dispoziție cu problemele legate de aceste subiecte.

Noi, familia, am externalizat aceste probleme. Eu mă ocup de fotbal, de box și de copiii mei, alături de Ronald. Iubitul meu este campion și tot mapamondul știe de el, vă dați seama că nu ne coborâm să intrăm din nou în această mocirlă din care abia am reușit să ieșim.

Nu am timp decât să fac performanță și să fac alături de Ronald și de copiii mei istorie. Restul, cei care se agață disperați de mine să mai prindă un articol prin presă … Dumnezeu cu mila! Vă pup și vă invit la gala de box a precizat Anamaria Prodan, pentru

Sursa: https://www.romaniatv.net/reactia-anamariei-prodan-dupa-ce-s-a-zvonit-ca-laurentiu-reghecampf-ar-vrea-sa-il-cheme-pe-dan-alexa-la-proes-ca-martor-nu-pot-da-valoare-chiar-asa-oricui_8278252.html

Ultimă oră

Același autor